24 Ocak 2018 Çarşamba

İYİ TATİLLER ÇOCUKLAR...

Bazen yorgun olma hakkın yoktur! Zafere varıncaya dek çalışmalısın! Bazen dinlenmeyi reddetmelisin; tıpkı sağda solda hiç durmayan bir ok gibi ulaşmak istediğin hedefe ulaşmalısın!

Sevgili Öğrenciler,

Güzel bir okul olarak 2017-2018 öğretim yılının 1. Dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Almış olduğunuz karnelerde bu dönemde sergilemiş olduğunuz performansınızın bir değerlendirmesini görmektesiniz.

Bu karne, siz sevgili öğrencimizin; ilgi, yetenek ve yaşam boyu sergileyeceğiniz başarılarınızın bir göstergesi değildir. Sadece derslerdeki durumunuzu göstermek için verilen bir belgedir.

Güzel bir okul olarak bizler, yeteneklerinizi keşfetmeniz hususunda sizlere yardımcı olmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Hayat yolunda başarıya ulaşmak için, sorumluluk alma, planlı bir çalışma, ulaşılabilir hedefler koyma ve karar alma sorumluluğuna sahip olmalısınız. Unutmamalısınız ki, hiçbir başarı tesadüfi değildir.

Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğiniz dönemlerdir. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek değil, eksik olduğunuz konularda kendinizi geliştireceğiniz ve telafilerinizi yapabileceğiniz bir süreçtir de. 

Tatilde dinlenirken, zihin dünyanızı geliştirmek için kitap okumanızı tavsiye ederken, hepinize iyi tatiller dilerim...


Pozitif düşüneceksin… Hayata sımsıkı sarılacaksın… Oyundan kafanı kaldırıp sevdiklerinle vakit geçireceksin… Sev ki, hücrelerin yenilensin… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder